ПЕРГОЛА - ТЕНДА 4

ПЕРГОЛА - ТЕНДА 4

ПОИНАКВА ОД ДРУГИТЕ

СПЕЦИЈАЛИЗИРАН ВЕБ САЈТ НА ТЕНДА 4 за

Добредојдовте на новиот специјализиран веб портал на ТЕНДА 4 за пергола тенди. Изберете ги најквалитетните пергола тенди и почувствувајте ја разликата во уживањето и квалитетот. Погледнете ја нашата понуда и станете дел од клубот на задоволни клиенти на ТЕНДА 4.
ТЕНДА ПЕРГОЛА

ТЕНДА ПЕРГОЛА

Специјално  дизајнираните пергола тенди по Ваш избор,  преку својата едноставност и техничка компактност овозможуваат пријатен престој и заштитеност.

Пергола тендите се совршено решение за големите простори и идеални за временските услови. Во текот на зимата перголата создава одличен заштитен и топол амбинет, додека пак во топлите денови штитејќи од сончевите зраци, овозможува вистинско уживање и целосно се вклопуваат во надворешноста.

Пергола тендите се одлично решение за пренесување на Вашите секојдневни активности од еден целосно затворен, кон простор кој е отворен и слободен.

Без разлика дали се работи за приватен или угостителски простор, перголата ви нуди одлична можност за проширување и максимално искористување на истиот.

Овие тенди се создадени од исклучително силна и компактна алуминиумска конструкција која овозможува сигурна заштита од сонце, ветер, дожд и снег.

Со својот преубав изглед и функционалност, опремени со светла и електронски мотори, овие тенди се незаменлив дел од Вашиот простор.

ЗА НАС

ЗА НАС

ТЕНДА 4 на македонскиот пазар постои повеќе од 25 години. Тимот на професионални и посветени лица ја има задачата да создаде квалитетни производи и да се здобие со задоволни клиенти.


ТЕНДА 4 како лидер на пазарот на тенди е насочена кон воведување на квалитетни и модерни технолошки решенија чија што крајна цел е што позадоволни клиенти.

ИНФО

ИНФО

Пергола тендите се новата атракција во овој бизнис затоа што претставуваат модерни, практични и минималистички решенија за секој агол. Продолжете да уживате во свежиот воздух кој дополнително ги открива предностите и удобноста на пергола тендите.

ТЕНДА 4

КОНТАКТ

КОНТАКТ

+38970229998; +38978277198; 044338550  Тетово (Тенда 4 Хала, Долно Седларце)

Охрид: +38978302991

Богданци: +38970506130

Facebook: Tenda 4

E-mail: info@tenda4.mk; g.vidacek@gmail.com

instagram.com/tenda_4/

Viber & WhatsApp: +38970229998